Wat kan je in het algemeen verwachten? 

Ik maak voornamelijk de bekende blackfoto's, maar toffe buiten locaties behoren zeker tot de optie! Ondanks dat mijn portfolio je aanspreekt, vind ik het wel belangrijk om te weten wat je mooi vind of wat je wellicht graag specifiek zou willen laten vastleggen. Hier hebben we dan ook voorafgaand contact over. In overleg zullen we overeenkomen of ik bij je thuis of op een locatie de foto's zal maken. Vanzelfsprekend is het dat voor sommige diersoorten het fijnst is om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven en dan neem ik net zo makkelijk mijn spullen mee naar jou toe! Binnen 14 dagen na afloop ontvang je een link naar een online galerij waar je het aantal overeengekomen foto's zelf kan uitzoeken. Kan je niet kiezen? Geen probleem! Bij bestellen is altijd mogelijk!  

In een ontspannen sfeer zoek ik naar de leuke, karakteristieke en mooie eigenschappen van je huisdier om te vereeuwigen. 

Puppy groei reportage

Het is clichรฉ, maar ze groeien veel te snel! Voor je het weet is de puppytijd voorbij. Hoe leuk is het om van deze periode een blijvende herinnering te hebben? We plannen 3 keer een afspraak in namelijk rond de 3 maanden, tussen de 6 en 9 maanden en 1 jarige leeftijd op dezelfde locatie/plaats.   

Fotoreportage geliefde senior 

We beleven zoveel plezier aan ons huisdier en krijgen onvoorwaardelijke liefde en steun van hun terug! Maar helaas is dit niet voor eeuwig en komt er een moment dat wij als baasje afscheid moeten nemen van ons maatje. En uit ervaring kan ik beamen dat dat ontzettend moeilijk is. 
Ik vind het belangrijk dat je huisdier wordt vastgelegd zoals hij of zij is en zoals jullie hem of haar gekend hebben. Hebben jij en je hond een favoriet wandelgebied? Je kat een plekje in huis waar ie altijd lekker ligt te slapen? We vullen de inhoud van de fotoshoot geheel samen in om jouw senior op een mooie wijze te kunnen vereeuwigen! 

Nestfotografie

Bent jij een fokker die een prachtige foto van de pup of kitten wilt meegeven aan de nieuwe baasjes in het puppy/kittenpakket? Ik fotograaf elke pup of kitten individueel en eventueel aanwezige papa en/of mama. Een blijvende herinnering voor jou als fokker, maar ook voor de nieuwe eigenaar. 


Naast bovenstaand bied ik ook standaard pakketten aan. Een enkele of maar een aantal foto's nodig? Zie mijn minishoots! 
Maar ook complete pakketten behoren tot de opties. Ik sta open voor eigen imput en ik overleg graag de verwachtingen en wensen om overeen te komen wat er tot de mogelijkheden behoort! Voor meer informatie zie ''prijzen''.